четвер, 21 липня 2016 08:20

Бойовики вперше за тривалий час вдарили з танка

Бойовики вперше за тривалий час вдарили з танка
Фото: dt.ua

Російсько-терористичні війська за ніч дев'ять разів обстрілювали бійців Збройних сил. Протягом минулої доби зафіксовано 70 обстрілів.

Про це розповів прес-офіцер штабу АТО Олег Сушинський.

"З опівночі зафіксовано дев'ять ворожих обстрілів. Зокрема, на Донецькому напрямку з заборонених Мінськими угодами 120-мм мінометів окупанти вели вогонь по захисниках Авдіївки. Поблизу Майорська стріляли з мінометів калібру 82 мм. На Маріупольському напрямку з 82-мм мінометів двічі обстріляні наші опорні пункти у Красногорівці. Також тут ворог використовував танк і стрілецьку зброю. На Луганському напрямку з гранатометів та стрілецької зброї російські окупаційні війська вели вогонь по Станиці Луганській", - повідомив Сушинський.

Протягом минулої доби зафіксовано 70 обстрілів позицій українських військ.

"33 обстріли зафіксовано на Донецькому напрямку. Тут із 122-мм артилерії противник бив по Авдіївці, Семигір'ї, Кодемі та Кам'янці. Міномети калібру 120 та 82 мм застосував по Дачі, Семигір'ї, Новгородському, Зайцевому та Авдіївці. Також міномети калібру 82 мм окупанти застосували по наших захисниках у Майорську і Троїцькому. Із гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог стріляв по наших укріпленнях в Авдіївці, Новгородському, Луганському та Зайцевому.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 31 обстріл. Зокрема, зі 122-мм самохідних установок та 120-мм мінометів обстріляні наші опорні пункти у Водяному і Талаківці. Міномети калібру 120 та 82 мм ворог задіяв у Широкиному та Красногорівці. Поблизу Мар'їнки та Гнутового стріляли ворожі снайпери.

На Луганщині ворог 6 разів обстрілював українських армійців із гранатометів та стрілецької зброї у Новоолександрівці та Станиці Луганській", - розповів Сушинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ООН повідомили про втрати України на Донбасі за липень

Нагадаємо, у ніч на 20 липня бойовики накрили з артилерії Широкине.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики вперше за тривалий час вдарили з танка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути