Ексклюзиви
середа, 12 червня 2019 16:05

Бойовики влаштували перестрілку з бійцями ООС і поплатилися

Бойовики влаштували перестрілку з бійцями ООС і поплатилися
На Донбасі загинуло 5 бойовиків. Фото: PolitInfo

На Донбасі терористи влаштували перестрілку з військовослужбовцями операції Об'єднаних сил.

"Виконуючи самовільний наказ командира однієї з мотострілкових бригад 2 АК, була спровокована перестрілка з підрозділом Об'єднаних сил, внаслідок якої загинуло 5 бойовиків розвідувального підрозділу противника", - повідомила прес-служба Головного управління розвідки Міноборони України.

Щоб приховати бойові втрати, за розпорядженням зазначеного командира бригади загиблих доставили до місцевого моргу в цивільному одязі та без документів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ближче до кордонів агресора: ЗСУ сформували окремий танковий батальйон

Також Міноборони повідомляє, що російсько-окупаційні війська продовжують обстріл позицій підрозділів Об'єднаних сил за ініціативи командування 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ.

На лінії розмежування на Донбасі був ліквідований бойовик ДНР 23-річний Богдан Грицай на прізвисько "Москва". Грицай (у соціальній мережі "Вконтакте" вказано прізвище Соколинський) був родом із Макіївки Донецької області.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики влаштували перестрілку з бійцями ООС і поплатилися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути