пʼятниця, 22 грудня 2017 02:05

Бойовики вдаються до провокацій на пропускних пунктах

Бойовики вдаються до провокацій на пропускних пунктах
Бойовики продовжують порушувати режим припинення вогню.

Представники незаконних збройних формуваннь на Донбасі продовжують провокації на пропускних пунктах, які перебувають на лінії розмежування сторін.

Про це повідомляє українська сторона Спільного центру з контролю та координації на сторінці Facebook штабу АТО.

"21 грудня 2017 року персонал КПВВ "Новотроїцьке" та КПВВ "Мар'їнка" на території, підконтрольній уряду України, були змушені вкотре продовжити свою роботу для оформлення дозволів переміщення громадян і транспортних засобів більше ніж на 1 годину та на 30 хв. відповідно", - йдеться у заяві.

"Це відбувається у зв'язку із тим, що представники ОРДО навмисно затримують оформлення та пропуск автомобілів та цивільного населення до "сірої зони" безпосередньо перед завершенням роботи КПВВ, які знаходяться на території, підконтрольній уряду України.

На КПВВ "Новотроїцьке", після завершення робочого часу, у "сірій зоні" опинилось 100 автомобілів, а на КПВВ "Мар'їнка" - 90 автомобілів", - наголосили в СЦКК.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики застосували міномети калібром 120 міліметрів під Пісками - штаб АТО

"Українська сторона СЦКК засуджує такі дії НЗФ ОРДО та підкреслює, що внаслідок порушення режиму пропуску на КПВВ з боку НЗФ ОРДО створюється смертельна небезпека для мирних громадян України", - заявили в СЦКК.

Бойовики продовжують порушувати режим припинення вогню і вести прицільні обстріли по українських позиціях.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики вдаються до провокацій на пропускних пунктах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути