вівторок, 22 серпня 2017 12:12

Бойовики убили чоловіка за автівку

Бойовики убили чоловіка за автівку
Бойовики в ДНР можуть вбити за старе авто

В окупованому Донецьку бойовики вбивають мирних жителів за автомобілі.

Історії донетчан зібрало видання "Сегодня".

"Знаєте, як у мого брата машину забрали? Просто підійшли троє в камуфляжі, покрутилися біля цієї нещасної "копійки", підігнали хвилин через 10 евакуатор, завантажили й повезли. Всі сусіди з вікон спостерігали - ніхто не сунувся зупинити. Навіть у поліцію не заявляли - нема толку", - каже місцевий Данило.

Власники авто у ДНР можуть втратити назавжди не лише свій транспорт, але й життя. Чоловіка, який уночі вискочив рятувати свій автомобіль, бойовики застрелили на місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіка поранили у перестрілці біля торгового центру

"У дві години ночі спрацювала сигналізація на машині, яку залишили під будинком у районі площі Леніна. Стоїть "Нива", й двоє луплять машину по колесам. Дружина намагалася докричатися, що вона свою "в доску". Мій товариш вискочив з пляшкою горілки для врегулювання ситуації. Компанія зустріла його радісними вигуками: "Молодець, ключі нам приніс!". Вистрелили в лоб, забрали ключі від машини й поїхали", - розповів житель Донецька Валерій Гавриленко.

У Донецьку бойовики почали затримувати автівки з українськими номерами. Машини відправляють на штрафмайданчик, а на водіїв складають протоколи.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики убили чоловіка за автівку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути