понеділок, 14 серпня 2017 18:29

ДНР полює на автівки з українськими номерами

ДНР полює на автівки з українськими номерами
Автівки з українськими номерами ретельно оглядають ДАІ ДНР. Фото: О дороге

Міністерство внутрішніх справ ДНР розпочало полювання на автівки українців. Машини, що мають українські номери, відправляють на штрафмайданчик. Не чіпають лише "своїх" - з реєстрацією в донецькому ДАІ.

Про це повідомила група "Інформаційний спротив".

"Міністр "МВС ДНР" Олексій Дикий дав вказівку працівникам ДАІ по виявленню і "особливому контролю" на території ДНР автомобілів з не місцевою реєстрацією (автомобілі з реєстраційними номерними знаками інших областей України, крім Донецької області)", зазначили експерти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики спровокували криваву бійку за кавуни

Працівники ДАІ зупиняють та проводять ретельний огляд таких машин.

"Відзначаються випадки затримання їх власників (водіїв) під приводом знаходження даних авто "в розшуку", після складання відповідних документів автомобілі вилучаються і відправляються нібито на штрафмайданчик, а водії відпускаються", - додали в "Інформаційному спротиві".

Патруль Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ затримали на одному з блокпостів ДНР. Тримали спостерігачів протягом 31 хвилини. Одночасно пропускали інших цивільних.

Зараз ви читаєте новину «ДНР полює на автівки з українськими номерами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути