Ексклюзиви
неділя, 25 липня 2021 18:39

Бойовики п'ять разів порушили режим тиші

Бойовики п'ять разів порушили режим тиші
Окупаційні війська відкривали вогонь чотири рази. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Від початку доби в районі ООС бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню.

Зокрема, на Луганщині зафіксували проліт ворожого безпілотного літального апарату типу "Орлан-10" із перетином лінії розмежування. Про це повідомляє пресцентр ООС.

Неподалік Новозванівки російські найманці вели вогонь з озброєння БМП-1, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Поблизу Кримського ворог обстріляв українські позиції з автоматичних станкових гранатометів. Біля Нью-Йорка окупанти відкрили вогонь з мінометів 82-го калібру.

У напрямку населеного пункту Причепилівка збройні формування Російської Федерації обстріляли українські позиції з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї.

25 липня російсько-окупаційні війська обстріляли українські позиції з автоматичних станкових гранатометів. У результаті один український військовий отримав осколкове поранення.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики п'ять разів порушили режим тиші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути