Ексклюзиви
неділя, 25 липня 2021 17:06

Путінські найманці поранили українського військового

Путінські найманці поранили українського військового
На Донбасі отримав поранення український захисник. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Російсько-окупаційні війська порушили режим припинення вогню на Донбасі і обстріляли українські позиції з автоматичних станкових гранатометів.

У результаті один український військовий отримав осколкове поранення. Про це повідомляє оперативно-тактичне угруповання "Північ".

Воїну оперативно надали першу медичну допомогу та доправили до лікувального закладу. Стан здоров'я військового – середньої важкості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від обстрілів росіян загинули 45 вояків за рік перемир'я - ЗСУ

Про дії бойовиків повідомили представникам ОБСЄ через українську сторону Спільного центру контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін.

Станом на 18 липня 2021 року за весь час дії режиму припинення вогню на Донбасі від обстрілів з боку російських окупаційних військ загинули 45 українських військових.

Ще 150 захисників постраждали. Загалом за час бойових дій на Донбасі загинули 2705 українських військовослужбовців, ще 10 280 отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Путінські найманці поранили українського військового». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути