понеділок, 21 січня 2019 08:50

Бойовики образили українського воїна і нарвалися на ліквідацію

Бойовики образили українського воїна і нарвалися на ліквідацію
Підрозділи ОС відповідали на провокації противника черговими вогневими засобами. Фото: ipress.ua

За минулу добу на Донбасі був поранений один український воїн, у бойовиків - один загиблий та двоє травмованих.

Про це інформує штаб операції Об'єднаних сил.

"Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднаних отримав поранення... За даними розвідки, 20 січня, одного окупанта було знищено та двоє отримали поранення", - повідомили у штабі.

Бойовики за добу 16 разів порушили режим припинення вогню. Із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї стріляли поблизу Павлополя та Гнутового. Із ПТРК, гранатометів – поблизу Кам'янки. Із мінометів калібру 82 мм та гранатометів вели вогонь у районі Пісків. Із мінометів калібру 82 мм – поблизу селища Водяне. Із гранатометів різних систем – поблизу Широкиного та Красногорівки. Із великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу Новомихайлівки.

Крім того, ворог обстрілював хутір Вільний та околиці Кримського з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбудуємо аеропорт Донецька - Порошенко

На Водохреща, 19 січня, російські окупаційні війська 16 разів вели вогонь по українських військових. Один ворог загинув, ще один отримав поранення.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики образили українського воїна і нарвалися на ліквідацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути