неділя, 20 січня 2019 09:14

Бойовики грішили на Водохреща й нарвалися на покарання

Бойовики грішили на Водохреща й нарвалися на покарання
Українські військовослужбовці не постраждали. Фото: ТСН

19 січня російські окупаційні війська 16 разів вели вогонь по українських військових. Один ворог загинув, ще один отримав поранення.

Про це інформує штаб операції Об'єднаних сил.

Бойовики вели обстріли двічі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів поблизу селища Широкине. Із гранатометів – у районі населеного пункту Піски. Двічі – з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу Марї'нки. Двічі з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу Лебединського. Тричі з гранатометів та великокаліберних кулеметів, а також стрілецької зброї – поблизу Павлополя. Двічі з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів, а також з мінометів калібру 120 мм – поблизу Красногорівки та з гранатометів, великокаліберних кулеметів – у районі селища Водяне.

Також противник обстріляв наші позиції з великокаліберних кулеметів поблизу хутора Вільний та двічі з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї у районі селища Станиця Луганська.

"Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав. За даними розвідки, 19 січня, одного окупанта було знищено та одного поранено", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Волочимо пораненого, а повсюди вибухають гранати" - захисник ДАПу

У приватному будинку у селі Калинове Покровського району на Донеччині знайшли мертвими 2 військових. Причну смерті встановить експертиза, однак зараз вже відомо, що вона була не насильницькою.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики грішили на Водохреща й нарвалися на покарання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути