пʼятниця, 22 лютого 2019 08:22

Бойовики образили українських воїнів і нарвалися на ліквідацію

Бойовики образили українських воїнів і нарвалися на ліквідацію
Українські воїни були під обстрілами із забороненого озброєння. Фото: press-centr.com

Минулої доби на Донбасі внаслідок обстрілів були поранені троє українських військових. У відповідь сили СО знищили трьох бойовиків.

Про це інформує штаб операції Об'єднаних сил.

"21 лютого російські окупаційні війська 7 разів порушили режим припинення вогню. При цьому озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, було застосовано 4 рази... Внаслідок обстрілів троє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення. На кожен ворожий обстріл підрозділи Об'єднаних сил відповідали вогнем чергових вогневих засобів. За даними розвідки, 21 лютого трьох окупантів знищено та чотирьох поранено", - ідеться в повідомленні.

Бойовикиз мінометів калібру 120 мм, станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів, а також стрілецької зброї, автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів стріляли в районі населеного пункту Водяне. Із мінометів калібру 82 мм – біля населеного пункту Піски. Із великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу села Павлопіль.

Також противник тричі обстріляв українських захисників поблизу населеного пункту Кримське з протитанкового ракетного комплексу, мінометів калібру 82 мм та мінометів 120-го калібру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Диміло близько двох годин: російського найманця ліквідували разом зі зброєю

Спостерігачі ОБСЄ помітили, що бойовики обладнали нові укріплення і скорочують відстань до позицій української армії. Зміни побачили поблизу села Первомайського в Бойківському районі Донецької області, повідомляє українська сторона в СЦКК з посиланням на звіт Спеціальної моніторингової місії.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики образили українських воїнів і нарвалися на ліквідацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути