Ексклюзиви
субота, 17 липня 2021 09:56

Бойовики на Донбасі поранили українського воїна

Бойовики на Донбасі поранили українського воїна
Поблизу Чермалика Волноваського району противник обстріляв наші позиції зі стрілецької зброї. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Сьогодні зранку російські найманці п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

У результаті ворожих обстрілів один український воїн отримав кульове поранення, повідомляє штаб ООС. Захиснику оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу. Стан здоров'я пораненого – середньої тяжкості.

"На Донеччині поблизу Чермалика Волноваського району противник обстріляв наші позиції зі стрілецької зброї. У районі Водяного, що на Приазов'ї, окупанти гатили з мінометів 120-го та 82-го калібрів. Біля Павлополя та Широкого Волноваського району російські найманці відкрили вогонь з мінометів 82-го калібру. А в напрямку Старогнатівки збройні формування РФ застосували артилерію калібру 122 мм", - йдеться у повідомленні.

На всі обстріли російсько-окупаційних військ українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потужний вибух прогримів у Донецьку

14 липня у зоні ООС загинув навідник танкового взводу 19-річний Олександр Юрков. Того дня збройні формування РФ 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Гатили з мінометів 82-го, 120-го калібрів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї, артилерії калібру 122 мм, автоматичних станкових, ручних протитанкових і підствольних гранатометів.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики на Донбасі поранили українського воїна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути