Ексклюзиви
середа, 07 червня 2017 00:00

Бойовики із зенітки обстріляли житловий сектор

Бойовики із зенітки обстріляли житловий сектор
Бойовики обстріляли з зенітної установки житлові будинки. Фото: прес-центр штабу АТО

Бойовики обстріляли з зенітної установки житлові будинки у населеному пункті Новолуганське (Донецька область), повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Близько 18:30 6 червня бойовики обстріляли житловий сектор населеного пункту Новолуганське з зенітної установки ЗУ-23-2. В результаті обстрілу повністю згоріла дерев'яна присадибна споруда у дворі будинку по вулиці Космонавтів", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі гаряче: 46 обстрілів

У будинку на вулиці Мічуріна пошкоджені сарай, гараж, паркан, а також шифер на даху. У будинку по вулиці Сергієнка пошкоджено стіна і хлів, убита домашня худоба.

Ніхто з місцевих жителів не постраждав.

На місці обстрілу працює спостережна група української сторони СЦКК. Інформація про інші наслідки цього теракту проти мирних жителів Новолуганского уточнюється.

6 червня бойовики 46 разів атакували позиції сил АТО. В результаті бойових дій четверо українських військовослужбовців отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики із зенітки обстріляли житловий сектор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути