Ексклюзиви
субота, 24 грудня 2016 00:59

Бойовики готують провокації на Донбасі - розвідка

Українська розвідка повідомила, що російсько-окупаційні війська планують провокаційні обстріли із застосуванням великокаліберної зброї. Мета - викликати вогонь у відповідь та звинуватити українську сторону у порушенні режиму тиші.

"Обстріли мають здійснюватися не лише по населених пунктах, що знаходяться на підконтрольній Україні території, а й по тим, що тимчасово контролюються бойовиками.
За даними розвідки такі провокації противник планує здійснювати на Маріупольському напрямку: по населених пунктах Саханка та Водяне. Буде діяти так званий 9 окремий штурмовий мотострілецький полк морської піхоти. Його солдати обіцяють влаштувати "святковий феєрверк" з невикористаних боєприпасів", - повідомляє прес-центр штабу АТО.

Є ймовірність обстрілів на Донецькому напрямку - силами так званих 100-ї та 3-ї окремої мотострілецької бригади по населених пунктах Ясинувата, Дебальцеве та Новолуганське, де розташоване відоме підприємство "Бахмутський агросоюз".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комбат розповів, скільки військових загинуло на Світлодарській дузі

Ця інформація доведена до Спільного центру контролю та координації та місії ОБСЄ.

23 грудня проросійські бойовики здійснили 30 обстрілів позицій українських військових. Два з них по населеному пункту. На Маріупольському напрямку зі 120-ти та 82-міліметрових мінометів бойовики вели вогонь по Широкиному, Лебединському, Талаківці та Водяному. Новотроїцьке обстріляли з гранатометів. Широкине – з озброєння БМП.
Зараз ви читаєте новину «Бойовики готують провокації на Донбасі - розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути