понеділок, 09 липня 2018 08:14

Бойовики гатили з гранатометів по всій лінії зіткнення - одного військового поранено

Бойовики гатили з гранатометів по всій лінії зіткнення - одного військового поранено
Противник 21 раз порушував перемир'я. Фото: depo.ua

Минулої доби у зоні проведення ООС російські окупаційні війська порушували встановлене перемир'я майже по всій лінії зіткнення і відкривали вогонь по наших позиціх 21 раз. Обстрілювали із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

На Донецькому та Маріупольському напрямках минулої доби було найгарячіше. Там ворог з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї 18 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил. Під вогнем окупантів перебували захисники Авдіївки, Мар'їнки, Водяного, Широкиного, Лебединського, Павлополя та Талаківки. На цих напрямках втрат серед наших військових немає.

На Луганському напрямку було тихо. Проте на Горлівському та Світлодарському напрямках противник проявляв активність. Вогонь по наших позиціях відкривався в районі Південного та Світлодарська. Там противник застосовував гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Біля Південного один наш боєць отримав поранення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масово косять від служби: жителі Донбасу відмовляються йти в армію ДНР

Упродовж поточної доби окупанти тричі порушили режим припинення вогню. Провокації із застосуванням стрілецької зброї зафіксовано на Попаснянському та Маріупольському напрямках. Вогневого впливу зазнали позиції Об'єднаних сил біля Новозванівки та Водяного.

За поточну добу втрат серед захисників України немає.

За уточненими даними розвідки двоє російських окупантів дістали поранення.

За попередню добу російсько-окупаційні сили 30 разів порушували перемир'я, один український військовий поранений.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики гатили з гранатометів по всій лінії зіткнення - одного військового поранено». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути