неділя, 21 липня 2019 00:02

Бойовики дев'ять разів обстріляли позиції українців на Донбасі: одного військового поранено

Бойовики дев'ять разів обстріляли позиції українців на Донбасі: одного військового поранено
Російські бойовики продовжують обстрілювати Донбас. Фото: ТСН

Від початку доби, 20 липня, бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі , внаслідок обстрілів один український військовий дістав поранення.

Бойовики обстрілювали позиції підрозділів ЗСУ з застосуванням забороненої мінськими угодами зброї — артилерійських систем калібру 122 мм і мінометів калібру 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

В районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" бойовики здійснили три обстріли позицій Об'єднаних сил поблизу Нової Мар'ївки, Лебединського, Пісків.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики шість разів обстріляли позиції ЗСУ поблизу Щастя, Артема, Новолуганського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики на Донбасі не хочуть отримувати російські паспорти

Нагадаємо, двоє військовослужбовців загинули та троє дістали бойове травмування унаслідок обстрілів 19 липня у зоні бойових дій на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики дев'ять разів обстріляли позиції українців на Донбасі: одного військового поранено». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути