пʼятниця, 19 липня 2019 19:30

Бойовики на Донбасі не хочуть отримувати російські паспорти

Бойовики на Донбасі не хочуть отримувати російські паспорти
На Донбасі не зацікавлені в паспортах РФ. Фото: "Известия"

Розпорядження командування російських окупаційних військ про порядок зберігання паспортів негативно вплинуло на рівень зацікавленості в оформленні російського громадянства на окупованих територіях.

Паспорти найманців окупантів зберігатимуться у штабах частин до їхнього звільнення з військової служби по закінченню контрактів. Окупанти активізували заходи з примушення до оформлення російських паспортів на тимчасово окупованих територіях в Донецькій і Луганській областях, повідомляє прес-центр Міністерства оборони України, посилаючись на Головне управління розвідки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мінську домовилися обміняти заручників 208 на 69

"Частина військових, призваних із числа місцевих жителів, і надалі ухиляється від громадянства РФ, унаслідок розчарування в перспективах так званого "русского мира" та з огляду на посилення проукраїнських настроїв у суспільстві і зростання сподівань громадськості на позитивне вирішення керівництвом України проблем тимчасово окупованої території у Донецькій та Луганській областях", – йдеться у тексті повідомлення.

18 липня бойовики на Донбасі 6 разів порушили режим припинення вогню. Український військовий дістав поранення, повідомляє прес-служба ООС.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики на Донбасі не хочуть отримувати російські паспорти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути