середа, 21 червня 2017 18:43

Бойовики били з забороненої артилерії - штаб АТО

Бойовики били з забороненої артилерії - штаб АТО
Протягом дня було зафіксовано 12 ворожих обстрілів. Фото: 112.ua

Протягом дня було зафіксовано 12 ворожих обстрілів.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Приморський напрямок. Більшість порушень незаконними збройними формуваннями умов припинення вогню сьогодні відбулась саме на цій ділянці лінії зіткнення. Важкого артилерійського озброєння противник не використовував. Однак з гранатометів та стрілецької зброї різних калібрів бойовики неодноразово відкривали вогонь по опорних пунктах, які розташовані в районі Водяного, Гнутового, Талаківки, Мар'їнки та Красногорівки", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Любовна драма в ДНР: бойовик підстрелив росіянина

На Донецькому напрямку окупанти з початку доби лише один раз відкривали вогонь по позиціях українських захисників. А саме - поблизу Луганського, що на Світлодарській дузі, били в бік оборонних укріплень з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів", - йдеться у повідомленні.

Луганський напрямок. Саме на даному напрямку проросійські незаконні збройні формування обидва рази застосовували заборонену артилерію. Зокрема, одразу після опівночі загарбники здійснили обстріл одного з опорних пунктів поблизу Кримського зі 152-мм артилерійських систем.

За минулу добу, в зоні проведення антитерористичної операції бойовики 36 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України. У результаті один український військовий отримав поранення.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики били з забороненої артилерії - штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути