середа, 21 червня 2017 10:21

Любовна драма в ДНР: бойовик підстрелив росіянина

  За інформацією Тимчука, приїхавший в відрядження росіянин вступив в любовний зв'язок з дружиною місцевого бойовика. Фото: kievpravda.com
За інформацією Тимчука, приїхавший в відрядження росіянин вступив в любовний зв'язок з дружиною місцевого бойовика. Фото: kievpravda.com

У Донецьку в підрозділі окупантів військова контррозвідка ДНР розслідує випадок поранення російського військовослужбовця місцевим бойовиком.

Про це повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Вистріливши в дружину з пістолета ТТ і переслідуючи військовослужбовця ЗС РФ, бойовик вже на вулиці поранив його в спину. "Поліція" прибула та затримала терориста, коли він намагався на пустирі поблизу свого будинку закопати останки застреленої жінки", - пише він.

За інформацією Тимчука, прибулий у відрядження росіянин вступив у любовний зв'язок із дружиною місцевого бойовика, який останнім часом служив на позиціях у районі Горлівки. Про подружню зраду бойовику повідомила телефоном подруга його дружини, після чого він прибув з Горлівки в Донецьк і застав у себе вдома відповідну сцену.

Після допиту терориста "правоохоронці" вийшли на пораненого військовослужбовця ЗС РФ, проте той встиг доповісти своєму командуванню, що був поранений у результаті "сутички з українською ДРГ, яка діє в Донецьку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії експерти показово говорять про здачу Донбасу

Керівництво РФ підозрює "уряди" так званих ДНР/ЛНР у нецільовому використанні наданої допомоги. Очікують відставку з подальшим арештом низки посадових осіб в уряді ДНР. Для невідворотності покарання усім держслужбовцям і працівникам бюджетної сфери ДНР/ЛНР заборонили виїзд на територію України і відвідування "сірої зони", прилеглої до лінії розмежування.

Зараз ви читаєте новину «Любовна драма в ДНР: бойовик підстрелив росіянина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути