субота, 01 серпня 2020 09:00

Бойовики прострілюють позиції ЗСУ

Бойовики прострілюють позиції ЗСУ
Путінські бойовики провокують обстрілами воїнів ЗСУ. Але вони вогонь у відповідь не відкривають. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

31 липня збройними формуваннями Російської Федерації 4 рази порушено проголошений режим припинення вогню.

Ворог стріляв із автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї у районі населених пунктів Водяне, Південне та Луганське, повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будемо йти на компроміси - Кравчук про переговори і особливий статус Донбасу

"Поодинокі неприцільні обстріли не несли загрози життю та здоров'ю, тому наші воїни вогонь у відповідь не відкривали. Підрозділи Об'єднаних сил дотримувалися умов припинення вогню та перебували напоготові до адекватного реагування на ймовірні підступні дії противника.

Серед особового складу Об'єднаних сил бойових втрат та поранень немає", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби на усіх ділянках відповідальності українських підрозділів обстрілів з боку збройних формувань РФ не зафіксовано.

Домовленість про перемир'я на Донбасі стала важливим кроком на шляху до реалізації мінських угод. Про це заявив голова Парламентської асамблеї ОБСЄ Георгій Церетелі. Проте він глибоко стурбований через інформацію про ескалацію на Донбасі після досягнення домовленості про перемир'я від 27 липня 2020 року.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики прострілюють позиції ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути