Ексклюзиви
середа, 01 грудня 2021 18:09

Бойовики насипали мін у населеному пункті - є поранений
5

Фото: facebook.com/pressjfo.news

У середу, 1 грудня, з 11:36 до 11:46 бойовики на окупованій частині Донбасу здійснили спробу дистанційного мінування території населеного пункту Мар'їнка протипіхотними мінами.

У результаті вибуху однієї з мін поранений місцевий житель, повідомив пресцентр ООС у Facebook.

"Вогонь вівся з напрямку Трудівське. Збройні формування РФ здійснили два постріли мінами ПОМ-2 з гранатомета РПГ-7. Унаслідок вибуху однієї з мін, в районі вул. Москалевського, 42, був поранений Удинський Сергій, 1980 року народження. В момент вибуху він перебував за кермом автомобіля УАЗ-469. У нього діагностували осколкове поранення гомілки", - зазначили в ООС і додали, що також пошкоджений автомобіль УАЗ-469.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У листопаді окупанти вбили шістьох українських військових

Ці факти задокументовані спостережною групою української сторони СЦКК. Матеріали передані спеціальній моніторинговій місії ОБСЄ в Україні та Донецькій обласній прокуратурі.

"Українська сторона СЦКК наголошує, що даний факт є черговим грубим порушенням збройними формуваннями РФ Мінських домовленостей, а також свідчить про повну зневагу окупантів до життя та здоров'я цивільного населення", - наголосили в ООС.

За 30 листопада російські найманці чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі. Втрат та поранених серед військовослужбовців внаслідок ворожих дій немає.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики насипали мін у населеному пункті - є поранений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути