неділя, 10 грудня 2017 09:30

Бойовики 39 разів атакували позиції ЗСУ за минулу добу

Бойовики 39 разів атакували позиції ЗСУ за минулу добу
У наслідок 39 обстрілів за добу жоден український воїн не постраждав / Фото: ukr.media

Російсько-окупаційні війська порушують перемир'я на Сході, застосовуючи міномети різних калібрів. Особливо в темну пору доби.

Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку ворожа активність зосередилася в районі Авдіївки. Тут загарбники з 82-мм мінометів вели вогонь по оборонцях Пісків і шахти Бутівка, а з піхотного озброєння обстрілювали південні околиці Авдіївки. Крім того, на Приазов'ї незаконні збройні формування відкривали вогонь з гранатометів і озброєння БМП по захисниках Водяного і Талаківки.

На Луганському напрямку ворог неодноразово зі 120-мм мінометів, зенітної установки, озброєння БМП та стрілецької зброї вів вогонь по наших оборонних укріпленнях біля Троїцького і Кримського. Під час вогневих провокацій у районі Луганського і Попасної противник декілька разів обстрілював українські опорні пункти з мінометів 82-го калібру і гранатометів. З озброєння БМП бойовики порушували перемир'я поблизу Зайцевого, а з кулеметів - здійснювали обстріли по опорних пунктах неподалік Новоолександрівки та Світлодарська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убил нескольких гражданских: террориста-рецидивиста с ДНР посадили пожизненно

За минулу добу зафіксували 39 порушень режиму припинення вогню з боку окупантів. Коли обстріли противника становили безпосередню загрозу життю і здоров'ю наших захисників, підрозділи Збройних Сил України відповідали противнику вогнем із гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.

Внаслідок атакм жоден український воїн не постраждав.

Співробітники СБУ знайшли заміновану схованку зі зброєю на території Ясинуватського району Донеччини. За повідомленням прес-центру спецслужби, небезпечне сховище знаходилось біля позицій бойовиків у лісосмузі. Підхід був замінований 2 гранатами на розтяжках.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики 39 разів атакували позиції ЗСУ за минулу добу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути