Ексклюзиви
четвер, 24 червня 2021 20:59

Бойовики 12 разів порушили режим тиші: є поранений

Бойовики 12 разів порушили режим тиші: є поранений
Повідомили про ситуацію на передовій. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Від початку доби на Донбасі бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню.

Зокрема, біля Новгородського ворог відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру. Про це повідомляє штаб ООС.

Неподалік Південного російсько-окупаційні війська гатили з мінометів 120-го калібру, а районі Шумів застосували 120-мм міномети.

Поблизу Мар'їнки ворожі війська вели вогонь зі 100-мм протитанкової гармати МТ-12, а у напрямку Старогнатівки зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У морі, на землі й у повітрі: морпіхи вразили знімками з масштабних навчань

На Приазов'ї, неподалік Водяного, ворог гатив із автоматичних станкових і підствольних гранатометів, а також стрілецької зброї.

Поблизу Невельського окупанти відкрили вогонь з мінометів 120-го калібру, а біля Новотошківського – з мінометів 82-го калібру.

Біля Красногорівки наші позиції збройні формування РФ обстріляли з мінометів 120-го калібру, станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

У районі населеного пункту Майорськ ворог здійснив дистанційне мінування території мінами ПОМ-2.

В результаті ворожого вогню один військовий отримав проникаючі осколкові поранення. Його госпіталізували у стані середньої тяжкості.

На обстріли противника українські захисники відкрили вогонь у відповідь. Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомили представників ОБСЄ.

Бойовики на Донбасі застрелили свого бійця, який хотів перейти на сторону ЗСУ. Інцидент стався в районі населеного пункту Катеринівка. Після вбивства бойовики евакуювали тіло найманця на спостережний пункт.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики 12 разів порушили режим тиші: є поранений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути