четвер, 15 червня 2017 09:40

"Бізнес на крові - візитна картка путінської Росії" - Тимчук

"Бізнес на крові - візитна картка путінської Росії" - Тимчук
Дмитро Тимчук: "Бізнес на крові - візитна картка путінської Росії" Фото: apostrophe.ua

Російські туроператори організовують тури в ДНР з урахуванням відвідин місць бойових дій.

"Мене здивував цинізм ростовських туроператорів, які пропонують тури з помітною назвою "Донецьк нескорений" в ДНР. За 20 тисяч рублів будь-який росіянин, задоволений кривавою бійнею на Донбасі, влаштованої його царем Путіним, може особисто здалеку помилуватися місцями цих м'ясорубок, де браві російські вояки заливали українською кров'ю українську землю. Цей сьогоднішній бізнес на крові - візитна картка путінської Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Путін чекає, коли його остаточно роззують, роздягнуть і викинуть" - Стрєлков

Сподіваюся, незабаром українські туроператори пропонуватимуть тури "Повалене чудовисько" в Москву з відвідуванням задимлених руїн Кремля і місця страти Путіна. Різниця між цими турами очевидна: у випадку з російськими туроператорами задовольняється маніакальна жадоба росіян до чужої крові і страждань, а в другому випадку - велике бажання справедливості, що заповнює серця українців", - написав на своїй сторінці у соцмережі Дмитро Тимчук, керівник Центру військово-політичних досліджень.

У магазинах торгової мережі "Амстор" в Донецьку закінчуються продукти. Фотографії напівпорожніх прилавків опублікували в соцмережах.

"В "Амсторе" полный русский мир" , - пишуть користувачі.

Зараз ви читаєте новину «"Бізнес на крові - візитна картка путінської Росії" - Тимчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути