вівторок, 14 грудня 2021 06:48

"Багато російських солдатів повернуться в гробах" - Резніков про можливий напад РФ на Україну

"Багато російських солдатів повернуться в гробах" - Резніков про можливий напад РФ на Україну
Вторгнення Росії в Україну стане катастрофою для обох держав. І Україна, і РФ зазнають масштабних втрат серед військових, заявив Резніков. Фото: Анатолій Степанов, УНІАН

У разі повномасштабного вторгнення Росії в Україну катастрофічних наслідків зазнають обидві сторони. Буде багато жертв як з українського боку, так і з російського.

Про це заявив міністр оборони Олексій Резніков, пише Politico.

"Це буде українська кров, це буде російська кров. Багато російських солдатів будуть повертатися додому в гробах, і це покажуть канали в Facebook, Instagram, Telegram. Це буде катастрофа", - пояснив Резніков.

Водночас він висловив впевненість, що українці будуть виборювати захист своєї землі, своїх життів та майбутнього дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киян готуватимуть до вторгнення Росії: лунатимуть сирени

"У нас є 200 тис. резервістів, 400 тис. ветеранів українсько-російської війни. 400 тис... просто порахуйте", - зазначив міністр, нагадавши ще про близько 250 тис. військовослужбовців Збройних сил.

Міністр оборони вважає, що Україна не є кінцевою метою президента Росії Володимира Путіна. Пояснив: оскільки країна є географічним центром Європи, то війна прийде на весь континент. За словами голови Міноборони, Путін хоче показати Європі "спроможності Росії".

"Ми всього лише частина, квадрат на шаховій дошці великих російських амбіцій", - додав він.

Раніше Олексій Резніков заявив, що вторгнення Росії в Україну ознаменує кінець нинішнього світу. При цьому напад також відкриє нову еру без міжнародних правил.

Зараз ви читаєте новину «"Багато російських солдатів повернуться в гробах" - Резніков про можливий напад РФ на Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути