пʼятниця, 02 червня 2017 07:09

АТО: Попри режим "тиші" збройні провокації продовжуються

АТО: Попри режим "тиші" збройні провокації продовжуються
Втрат серед бійців українського війська не було. Фото: slovoidilo

З початку доби бойовики 28 разів порушили умови перемир'я, обстрілюючи українських військових з озброєння забороненого мінськими угодами.

Втрат серед бійців українського війська не було.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

На приморському напрямі зафіксовано найбільше порушень - 18. Ввечері під ворожі обстріли потрапили опорні пункти сил АТО, які розташовані в районі Широкиного, Водяного, Чермалика й Талаківки. Ворог використовував гранатомети, великокаліберні кулемети й стрілецьку зброю. Близько 21.00 бойовики обстріляли наші оборонні укріплення на підступах до Мар'їнки з мінометів калібру 82 мм. За темної пори доби на цьому напрямку значно активізувались ворожі снайпери.

На луганському напрямку минулої доби зафіксовано 8 фактів використання зброї. Після 18.00 години і до опівночі обстрілювали з гранатометів та стрілецької зброї опорні пункти сил АТО в районі Новозванівки та Новоолександрівки. А під кінець доби били зі 120-мм мінометів по позиціях ЗС України біля Кримського, а з мінометів калібру 82 мм - неподалік Кряківки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали нелюда, який зґвалтував та убив 14-річну дівчину біля її дому

На донецькому напрямі вчора було найспокійніше. Бойовики двічі порушили умови невикористання зброї. Ближче до вечора противник з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів обстріляв позиції українських воїнів, котрі тримають оборону а районі Зайцевого. А ближче до опівночі застосували 82-мм міномети, автоматичні станкові гранатомети й великокаліберні кулемети під час обстрілу одного з наших опорних пунктів у південному передмісті Авдіївки.

Добу напередодні ворог 35 разів відкривав вогонь по позиціях українських захисників, 2 бійців зазнали поранень.

Зараз ви читаєте новину «АТО: Попри режим "тиші" збройні провокації продовжуються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути