Ексклюзиви
вівторок, 29 грудня 2020 08:20

"Арестович завів групу снайперів на мінне поле" - заступник секретаря РНБО

"Арестович завів групу снайперів на мінне поле" - заступник секретаря РНБО
Він також назвав Арестовича "маніпулятором чистої води" та "провокатором". Фото: facebook.com/Kryvonos Serhii

Радник української делегації в ТКГ щодо Донбасу Олексій Арестович завів групу снайперів із Десни на мінне поле, у результаті чого двоє загинули, а ще трьох тяжко поранили.

Про це заявив заступник секретаря РНБО генерал-майор Сергій Кривонос у своєму інтерв'ю "НВ".

"Коли Арестович себе представляє як професіонала, військового експерта, - а яким взводом, якою ротою командував пан Арестович? Ніякою. Чому він тільки в серпні 2018 року пішов на війну? А чому пан Арестович не розкаже, як 8 листопада 2018-го він завів на мінне поле снайперів із Десни? Чому він не розповість, яким чином і для чого він це зробив? Його запрошували на ефіри, бо запрошували тих, хто не був на війні. Всі адекватні професіонали і патріоти були там, а це чудо залишилося і почало себе подавати як військового суперфахівця. Тому що ті, хто повинен був захищати Україну, - вони захищали її на фронті. А той, хто відсиджувався в кущах, почав себе представляти військовим фахівцем" - сказав Кривонос.

Він також назвав Арестовича "маніпулятором чистої води" та "провокатором".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арестович підтвердив: за "вагнерівцями" стежили українські спецслужби

Для українських призовників пропонують запровадити можливість проходити строкову службу не в армії, а в батальйонах територіальної оборони без відриву від місця постійного проживання. А після проходження навчання - тримати вдома зброю.

Зараз ви читаєте новину «"Арестович завів групу снайперів на мінне поле" - заступник секретаря РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути