Ексклюзиви
вівторок, 23 червня 2020 07:54

Які новини з Донбасу принесла доба, що минула

Які новини з Донбасу принесла доба, що минула
Противник обстріляв наших захисників неподалік Оріхового, Попасної, Новозванівки, Хутора Вільного, Новотошківського, Катеринівки, Новгородського Фото: facebook.com/54ombr/

Учора російські найманці 16 разів порушили режим припинення вогню.

Більшість порушень зафіксовані в районі відповідальності угруповання "Північ", повідомляють у штабі ООС.

Противник обстріляв наших захисників неподалік Оріхового, Попасної, Новозванівки, Хутора Вільного, Новотошківського, Катеринівки, Новгородського.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", неподалік Широкиного окупанти обстріляли українців із протитанкових ракетних комплексів "Корнет". Ракета потрапила у верхню частину щогли зі стаціонарною спостережною камерою СММ ОБСЄ і вивела з ладу обладнання.

Увечері поблизу Павлополя противник вів вогонь зі 120-ти мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Неподалік Новомихайлівки агресор застосував міномети калібру 82 мм. Крім того, обстріли з гранатометів та великокаліберних кулеметів зафіксовано у передмісті Мар'їнки та Старогнатівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики на Донбасі продовжують творити безчинства: за добу здійснили 10 обстрілів

Минулої доби через ворожі обстріли один військовий ОС отримав поранення.

Російські окупанти 10 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши заборонену до розміщення на лінії зіткнення зброю. Як повідомляє пресслужба ООС, по оборонцях населеного пункту Попасна, в районі відповідальності ОТУ "Північ", противник використав станкові протитанкові гранатомети, а по Голубівському — 120-мм міномети.

Зараз ви читаєте новину «Які новини з Донбасу принесла доба, що минула». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути