понеділок, 22 червня 2020 07:49

Бойовики на Донбасі продовжують творити безчинства: за добу здійснили 10 обстрілів

Бойовики на Донбасі продовжують творити безчинства: за добу здійснили 10 обстрілів
В районі відповідальності угруповання "Північ" противник вів вогонь поруч з населеними пунктами Кримське, Залізне та Шуми, Новотошківське Фото: facebook.com/54ombr/

Формування РФ знову порушили режим припинення вогню. Обстріляли позиції ОС 10 разів. Застосували міномети калібру 120 мм та 82 мм, озброєння БМП, гранатомети, протитанкові ракетні комплекси, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Збройні формування обстріляли населений пункт у Донецькій області, пишуть у штабі ООС.

В районі відповідальності угруповання "Північ" противник вів вогонь поруч з населеними пунктами Кримське, Залізне та Шуми, Новотошківське.

В районі відповідальності угруповання "Схід" загарбники 3 рази обстріляли наші позиції неподалік Авдіївки, Старогнатівки. Використали протитанковий ракетний комплекс "Корнет" калібру 152 мм неподалік Бердянського. Протитанкова керована ракета вибухнула неподалік місцевої амбулаторії. На щастя, місцеві мешканці не постраждали.

Одного військовослужбовця ОС поранили.

Від початку поточної доби зафіксовано 7 випадків порушення режиму припинення вогню. За поточну добу один український захисник отримав поранення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі за день поранено трьох бійців ЗСУ

Ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою.

Бойовики зранку обстріляли населений пункт Бердянське у Волноваському р-ні Донецької обл. Стріляли з протитанкового озброєння. Керована ракета впала за сто метрів від фельдшерсько-акушерського пункту, повідомляють в штабі Операції об'єднаних сил. "Знайшли корпус управління протитанкової керованої ракети калібром 152 міліметри, тип поки невідомий", - заявили військові.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики на Донбасі продовжують творити безчинства: за добу здійснили 10 обстрілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути