Ексклюзиви
середа, 09 грудня 2020 08:42

Як минула доба на Донбасі

Як минула доба на Донбасі
Ситуація у районі проведення ООС залишається повністю контрольованою українськими воїнами. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

На Донбасі минулої доби, 8 грудня, у районі проведення операції Об'єднаних сил, зафіксовано один факт порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Ворог неприцільно вів вогонь зі стрілецької зброї біля Авдіївки, повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОБСЄ зафіксувала 220 випадків порушень перемир'я на Донбасі

"Ця вогнева провокація противника не несла загрози нашим захисникам. Тому українські підрозділи зброю у відповідь не застосовували. Бойових втрат внаслідок ворожих пострілів не було", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби, 9 грудня, на усіх ділянках фронту спостерігається тиша, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Російські загарбники вивели на передові позиції танки та артилерійські підрозділи 1-го та 2-го армійських корпусів. Держава-агресор продовжує нарощувати військовий потенціал на Донбасі, залучили максимальну кількість особового складу артилерійських, танкових і мотострілецьких підрозділів, про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони України.

Зараз ви читаєте новину «Як минула доба на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути