Ексклюзиви
четвер, 11 жовтня 2018 16:36

"Я не святий. Я - майже святий. Через наші акції мафія втрачала два мільйони доларів на місяць" - у свіжому номері журналу "Країна"

"Одна з найганебніших сторінок історії України - коли Кабмін Януковича перевів трамадол із наркотиків у знеболюючі. Після смерті чергової дитини у грудні 2005-го приїхали під вікна Адміністрації президента. Наробили шуму. Домоглися заборони на продаж трамадолу. Замість 80-гривневих штрафів наркоторговці почали отримувати строки, - розповідає в інтерв'ю журналу "Країна" Геннадій МОХНЕНКО, протестантський священик. 1998-го заснував у Маріуполі на Донеччині реабілітаційний центр для важких підлітків "Республіка Пілігрим"

- Це була тривала війна з погрозами. Якось дзвонить телефон: "У тебе що, дітей немає, що ти туди лізеш?" - і кладуть трубку. Помолившись, скликав прес-конференцію: "Панове наркодилери, ви вчора дзвонили. Я не встиг відповісти на питання. У мене багато дітей, саме тому я роблю те, що роблю.

Наркомафія втрачала величезні гроші. Не знаю, як вони не наважилися нас зупинити фізично. Поруч із люлькою новонародженого сина у дружини лежав пістолет. Друзі охороняли мою сім'ю та будинок. Лише в Донецькій області, за підрахунками журналіста Андрія Цаплієнка, через наші акції мафія втрачала 2 мільйони доларів у місяць".

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ у журналі "Країна" №39 (442) за 11 жовтня 2018 року:

Лише правда зворушує людей

Шарль Азнавур, шансоньє, композитор, поет

Українці потроху звикають до нормальної культурної "їжі". Годувати помиями нас буде все важче

Альберт Цукренко, музикант гурту "Хамерман Знищує Віруси"

Коли українські жінки масово почнуть запитувати, звідки гроші - житимемо краще

Олексій Ковжун, політичний консультант

Любов - основа будь-якої справи. Без неї нічого не вийде

Монсеррат Кабальє, оперна співачка

Коли прийшла радянська влада, місцеві спочатку вірили москалям. Але за три дні у Львові стали зникати люди. Тоді почало діяти підпілля

Петро Франко, політв'язень, письменник

Моє виробництво Царьов оголосив першою пекарнею ДНР

Володимир Весьолкін,керівник військово-цивільної адміністрації селища Зайцеве на Донеччині

У США вживаний літак можна купити за ціною автомобіля

Юрій Яковлєв, авіаконтруктор, льотчик-випробувач

Друковану версію можете придбати у точках продажу преси або передплатити (передплатний індекс - 37278). Ваші враження про журнал надсилайте на адресу: [email protected] або пишіть на сторінці журналу в соціальних мережах http://www.facebook.com/kraina.journal

Зараз ви читаєте новину «"Я не святий. Я - майже святий. Через наші акції мафія втрачала два мільйони доларів на місяць" - у свіжому номері журналу "Країна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути