Ексклюзиви
четвер, 09 березня 2017 10:20

"8 березня святкувала тільки ОБСЄ" - депутат розповіла про поранених жителів

"8 березня святкувала тільки ОБСЄ" - депутат розповіла про поранених жителів
"Представники ОБСЄ не вийшли на жодну позицію" - Корчинська

У Донецькій області внаслідок вчорашніх обстрілів поранені місцеві. Є легкопоранені серед військовослужбовців. Масовані обстріли з боку бойовиків тривають.

Про це в ефірі телеканала "112 Україна" розповіла народний депутат Оксана Корчинська.

"День був дуже важкий. 8 березня святкувала, на жаль, тільки ОБСЄ. Вони не вийшли на жодну позицію. Я їх не бачила ні в Майорську, ні в Зайцевому, ні в Авдіївці. Обстріли тривали від початку вчорашнього дня. Не було і 10 хвилин, щоб не відбувся обстріл.

Поранили жителів Жованки. В Авдіївці вчора ввечері поранили чоловіка 30 років. Поранення в голову. Ми вночі доставили його в лікарню Покровська. Сподіваюся, що рана не проникна. Є легкопоранені військовослужбовці".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми їх переможемо" - бійці АТО привітали жінок з 8 Березня

Щодо поранених волонтерів у зоні АТО нардеп прокоментувала: "Це був снайпер. Розривна куля. Юлія Толмачова була вся всіяна уламками. До речі, вона якраз тоді роздавала гуманітарну допомогу населенню. Вона не тільки військовим, а й місцевих допомагає. Обстріляли її в той час. Близько п'ятої ранку обстріли поновили. Із сьомої ранку працюють танки".

8 березня в зоні АТО ворожі снайпери поранили двох українських волонтерів. Це Юлія Толмачова та Сергій Адамяк. Також поранення дістав боєць, який їхав із ними. У Толмачової - поранення в голову. Вертольотом її доправили до госпіталю в Дніпрі. Адамяку травмували руку.

Зараз ви читаєте новину «"8 березня святкувала тільки ОБСЄ" - депутат розповіла про поранених жителів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути