четвер, 09 березня 2017 00:29

Стало відомо про стан поранених волонтерів

Стало відомо про стан поранених волонтерів
Фото: Журнал Житомира

Волонтерка Юлія Толмачова розповіла про поранення, яке вдень дістала разом з колегою Сергієм Адам'яком у зоні проведення АТО, йдеться в сюжеті ТСН.

"Багато крові було, я злякалася, хлопці злякалися", - зізнається жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Снайпери поранили двох волонтерів і бійця, який їх супроводжував

Лікарі спершу підозрювали проникне поранення голови, але потім заспокоїлися, що ситуація не критична. "У неї численні уламочки в голові та в обличчі, але не проникні", - пояснили медики.

У волонтера Сергія Адамяка відкритий перелом, але він більш переживає за Толмачову. Каже, її просили вдягти бронежилет. Він планує повернутися на передову з новим вантажем допомоги.

8 березня в зоні АТО ворожі снайпери поранили двох українських волонтерів. Це Юлія Толмачова та Сергій Адам'як. Також поранення отримав боєць, який їхав із ними. У Толмачової - поранення в голову. Вертольотом її доправили до госпіталю в Дніпрі. Адамяку травмували руку.

Волонтери приїхали допомогти пенсіонерам селища Жованка під Горлівкою, і на атаку бойовиків не очікували. Місцевим жителям волонтери роздали їжу, а на виїзді з селища по бусу хтось вгатив з терикону на окупованій території.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо про стан поранених волонтерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути