пʼятниця, 01 лютого 2019 09:07

4,5 роки повертався з Іловайського котла: під Дніпром поховали 21-річного воїна
7

Олег Алексанич
Фото: novynarnia.com
"Газель", в якій був Олег Алексанич
"Газель", в якій був Олег Алексанич

У селі Широка Дача на Дніпропетровщині 31 січня перепоховали сержанта 1 окремої танкової бригади Олега Алексанича. Йому був 21 рік, коли він віддав життя за Україну.

Про це повідомили у волонтерському фонді "Повернись живим".

"Він загинув 29 серпня 2014-го під час виходу з Іловайського котла. Олег разом із побратимами їхав у "Газелі", яка супроводжувала колону військових. Поблизу села Новокатеринівка українські бійці потрапили під перехресний вогонь російських танків, броньованих машин та піхоти. Більшість наших військових змогли врятуватися. Важкопораненого Олега товариші витягли з "Газелі", але далі був злощасний "зелений коридор".

Тіло військового медрота забрала до моргу Запоріжжя 31 серпня 2014 року, на місці загибелі пошуковці знайшли його паспорт. Але кілька років, поки тривали експертизи, родина до останнього сподівалася, що він живий", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пам'ятаємо всіх загиблих на Донбасі у 2018 році

Перед Новим роком у селищі Розділ Миколаївського району на Львівщині попрощалися з 28-річним військовослужбовцем Євгеном Тоненьковим, позивний "Сталкер". Захищав країну від окупанта від початку російсько-української війни. Разом із дружиною Мар'яною пройшов Іловайський котел і Дебальцеве.

Зараз ви читаєте новину «4,5 роки повертався з Іловайського котла: під Дніпром поховали 21-річного воїна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути