четвер, 12 січня 2017 11:30

11 інструкторів ДНР втекли в Росію - розвідка

11 інструкторів ДНР втекли в Росію - розвідка

Військовослужбовці збройних сил РФ продовжують самовільного залишати передові позиції. Втікають, бо не хочуть виконувати злочинні накази про обстріл населення та брати участь у бойових діях. Про це повідомляє прес-служба Головного управління військової розвідки України.

11 січня військовослужбовець 7-ї окремої мотострілецької бригади Кириєнко Віталій Юрійович самовільно залишив пост на передовій позиції. Терорист на позивний Херсон, погрожуючи зброєю, вкрав машину цивільного для втечі від переслідування.

11 російських інструкторів самовільно залишили учбовий центр і виїхали на територію Росії. Інструктори вчили бойовиків снайперів і саперів. Залишили ДНР через невдоволення низькою зарплатою і намаганням командування залучити їх до бойових дій і проведення диверсій проти ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики знеструмили фільтрувальну станцію

Командування російських окупаційних військ уникає розголосу даної події через ймовірне зростання панічних настроїв у російському суспільстві та загрозу нових терористичних актів, вибухів, з'ясування стосунків зі стрільбою і суїцидом психічно неврівноважених інструкторів-убивць. Розчаровані пропагандистськими гаслами Кремля та реаліями "русского мира" колишні інструктори активно шукають "працевлаштування за фахом" в організованих злочинних бандформуваннях і російських приватних військових компаніях.

Жителька Краматорська за організацію незаконного референдуму 2014 року отримала 5 років в'язниці з випробувальним терміном.
Зараз ви читаєте новину «11 інструкторів ДНР втекли в Росію - розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути