четвер, 13 жовтня 2016 22:20

Вчені пояснили, чому іноді краще розлучитися

Вчені пояснили, чому іноді краще розлучитися

Ніхто не застрахований від невдалого шлюбу. Фахівці впевнені: якщо шлюб розпадається, не варто мучити себе і терпіти, пише "Добрий лікар".

Фахівці з Університету Огайо (США) стверджують, що розлучення є кращим виходом, ніж продовжувати життя в невдалому шлюбі. Як з'ясувалося, нещасливе сімейне життя вкрай негативно впливає на фізичне здоров'я жінки і на її зовнішній вигляд.

Постійні стреси, які стають невід'ємною частиною невдалого сімейного життя, перетворюються на причину передчасного старіння жінки. Насамперед, прискорення процесу старіння відбувається на клітинному рівні, що провокує захворювання нервової і серцево-судинної систем. А далі ознаки старіння з'являються на обличчі - ось чому нещаслива у шлюбі жінка швидко "в'яне".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 типи поведінки жінок, які призводять до розлученняРозлучення також має негативний вплив на здоров'я, але його наслідки є менш небезпечними, ніж тривалий стрес від перебування в нещасливому шлюбі.

Нагадаємо про 5 позитивних моментів розлучення.

Зараз ви читаєте новину «Вчені пояснили, чому іноді краще розлучитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути