Ексклюзиви
середа, 15 березня 2017 23:15

Що допоможе пережити розлучення

Що допоможе пережити розлучення
Щоб пережити розлучення, придумайте справи, які будуть займати вас постійно. Фото - "Країна здоров'я"

Трудоголізм на роботі допоможе пережити депресію після розлучення. Про це говорить психолог Аріна Липкіна, передає "Країна здоров'я".

"Більшість жінок відчувають після розлучення стан депресії. І це цілком нормально в початковій стадії вашої самотності. Але якщо депресія вперто не хоче вас покидати, зробіть це самі. Придумайте справи, які будуть займати вас постійно. На роботі кращим другом стане трудоголізм", - каже психолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому українці стали розлучатися частіше

Щоб не нудьгувати вдома, експерт радить знайти собі заняття.

"Заведіть домашню тварину, яку необхідно кілька разів на день вигулювати, ситно годувати, купати, пестити і леліяти. Вихованець буде займати багато вашого часу, і на депресію не залишиться й хвилини. Не хочете купувати кішку або собаку - тимчасово змініть обстановку. Поїздка у відпустку або тривале відрядження - найкращі помічники в боротьбі з депресією", - додає.

Ще, за словами експерта, не варто ставити на собі крапку. Треба відвідати салон краси і довіритися професійному стилісту. Переглянути та поновити свій гардероб. Додасть задоволення також незначне схуднення. Це все допоможе знайти нових залицяльників та відновити віру в себе.

Тягар старих стосунків дуже часто не відпускає нас, не даючи змоги відкрити для себе нову людину та побудувати міцну сім'ю. Про це говорить психолог Єгор Тополов. І дає 4 поради, як відпустити старі стосунки.

Зараз ви читаєте новину «Що допоможе пережити розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути