субота, 08 квітня 2017 00:55

Зірка серіалу "Друзі" розлучається дружиною

Зірка серіалу "Друзі" розлучається дружиною
Зірка американського серіалу "Друзі" 50-річний Девід Швіммер оголосив про своє розлучення з 31-річною Зоуі Бекман. ФОТО — ru.hellomagazine.com

Зірка американського серіалу "Друзі" 50-річний Девід Швіммер оголосив про своє розлучення з 31-річною Зоуі Бекман. Пара прожила у шлюбі 10 років. Разом виховують 5-річну доньку Клео. Причини розлучення пара поки не називає. Про це пише Viva.

"Ми, як і раніше, дуже любимо і поважаємо один одного, але вирішили взяти паузу, щоб визначитися, з якими стосунками ми хочемо йти в майбутнє. Нашим пріоритетом є щастя і благополуччя нашої доньки в цей непростий час, тому ми просимо поважати нашу конфіденційність і не втручатися в життя нашої родини", — повідомив Девід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми досі кохаємо один одного, але це вже інша любов", - модель про розлучення із чоловіком-мільйонером

Девід і Зоуі познайомилися в 2007 році, коли актор працював над своєю дебютною режисерською картиною "Біжи, товстун, біжи". Зоуі підробляла офіціанткою. Незабаром вони стали жити разом, а в 2010-му зіграли таємне весілля. У травні 2011 у подружжя народилася донька Клео.

Акторка 41-річна Єва Лонгорія розлучається із бізнесменом Хосе Антоніо Бастоном, з яким побралася менш як рік тому. До такого висновку прийшли американські таблоїди, так як актриса кілька місяців не з'являється на публіці з чоловіком.

Зараз ви читаєте новину «Зірка серіалу "Друзі" розлучається дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути