понеділок, 07 листопада 2016 15:56

Пари, які одружилися в особливі дати, розлучаються частіше — учені

Пари, які одружилися в особливі дати, розлучаються частіше — учені

Австралійські вчені провели ряд досліджень в питанні створення міцного шлюбу і встановили, який день є найкращим часом для весільного торжества. Про це повідомляє "Телеграф".

Останнім часом закохані особливу увагу стали приділяти даті весілля. Найчастіше вибір наречених падає на цікаве поєднання цифр, або ж церемонія повинна збігатися з якимось тематичним святом, таким як День усіх закоханих.

Психологи стверджують, що в суспільстві існує хибна думка, ніби вибір правильної дати для весілля зробить союз більш міцним. У ході своїх досліджень вченим вдалося встановити, що пари, які проводили весільну церемонію в особливі дати, розлучалися частіше за інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-10 причин, чому чоловік йде від жінки - опитування

Існує кілька причин, які пояснюють таку тенденцію. Найчастіше красиву дату вибирають пари, які раніше вже були одружені і мають дітей. Це призводить до частіших конфліктів у новій родині, і в результаті все може закінчитися розлученням.

Друга причина вказує на те, що у таких пар менше спільного, ніж у тих, які вибирають звичайні дати.

Ще одним поясненням вибору особливої дати може бути вагітність нареченої на момент одруження. На думку таких пар, вибравши гарну дату, вони зможуть компенсувати відсутність серйозних стосунків.

Щастя в шлюбі багато в чому залежить від здорового сну. Такі висновки невеликого, але цікавого дослідження американських вчених з Університету Флориди.

Зараз ви читаєте новину «Пари, які одружилися в особливі дати, розлучаються частіше — учені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути