Ексклюзиви
середа, 15 березня 2017 12:33

Вирішили долю українки, яку затримали за секс в Арабських Еміратах

Вирішили долю українки, яку затримали за секс в Арабських Еміратах
Фото: facebook.com

Вагітну українку 27-річну Ірину Нохай та її нареченого 29-річного Емліна Калвервела, яких затримали за позашлюбний секс в Об'єднаних Арабських Еміратах, відпустили. Вирішують питання про одруження пари.

Звільнити дівчину допомогла компанія, де вона працює. Роботодавець охарактеризував її як висококваліфіковану, відповідальну і дисципліновану працівницю. Про це Gazeta.ua повідомив начальник управління консульського забезпечення МЗС України Василь Кирилич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Впали повітряні кулі з туристами, є постраждалі

"Громадянку України з нареченим на певний час затримали. 7 березня їх звільнили із закладу попереднього утримання. Перевели за місцем проживання, яке запропонував роботодавець. За цей час правоохоронні органи здійснили певні заходи. Сьогодні відбувся суд першої інстанції. За попередньою інформацією, прийняли рішення повернути справу до прокуратури для зняття з дівчини обвинувачень. Вона продовжила працювати у компанії, з якою у неї укладений контракт. Вирішують питання щодо реєстрації їхнього шлюбу", - говорить Василь Кирилич.

Ірина Нохай зустрічається три роки з африканцем. Пара жила в ОАЕ, у місті Абу-Дабі. У січні жінка звернулася до медичного центру з болем у животі. Лікар діагностував вагітність і повідомив представників влади. Через відсутність свідоцтва про шлюб обох взяли під варту.

Зараз ви читаєте новину «Вирішили долю українки, яку затримали за секс в Арабських Еміратах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути