Ексклюзиви
четвер, 23 листопада 2017 12:05

Українка сіла до в'язниці через алкоголь

  Українка сіла до в'язниці Німеччини через випивку. Фото: svitua.com.ua
Українка сіла до в'язниці Німеччини через випивку. Фото: svitua.com.ua

У Німеччині, жителька міста Лінден отримала два місяці тюремного ув'язнення за чотири неоплачених келиха вина і два пива на суму 457 гривень. В обідній час жінка вирушила в кафе Ramberg-Eck, який знаходиться в східній частині міста, пише germania.one.

Власниця кафе повідомила, що відвідувачка не змогла заплатити та пред'явити посвідчення особи. Їй довелося викликати поліцію.

Жінку забрали у відділок. Там вона пройшла тест, результат якого показав 3,73 проміле алкоголю в крові. За свої дії жінці довелося відповісти перед законом. Районний суд виніс рішення - два місяці в'язниці.

Проти цього рішення вже подана апеляція. Адвокат обвинуваченої каже, що її підзахисній потрібна терапія. Крім того, стало відомо, що уродженка України Ірина (прізвище не повідомляється) не вперше порушує закон. З 2009 року, на рахунку жінки вже 15 кримінальних справ за дрібні порушення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці в Росії закликали Путіна не йти на вибори

У США поліція затримала українську активістку Олексу Чопівську. Олекса разом з матір'ю роздавали листівки відвідувачам концерту, в якому брали участь російський диригент Валерій Гергієв та піаніст Денис Мацуєв. Обидва у 2014 році підписалися під листом на підтримку анексії Криму Росією та її політики стосовно України.

Зараз ви читаєте новину «Українка сіла до в'язниці через алкоголь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути