субота, 25 листопада 2017 00:15

Українка розповіла, як отримати роботу на Мальдівах

Українка розповіла, як отримати роботу на Мальдівах
Ніколетта Попович три роки працювала менеджером туристичної компанії на Мальдівах. Фото: svitua.

Є два варіанти знайти роботу на Мальдівах. Перший- шукати вакансії вдома, другий — спробувати влаштуватися уже після перельоту.

"У першому випадку, копії документів (диплом, довідка про несудимість з поліції, закордонний паспорт, резюме) надсилаються в електронному варіанті з перекладом. Якщо тебе беруть – компанія оплачує квитки. Одразу виготовляють робочу візу, надають проживання, оплачують частину харчування. Плюс платять зарплату. Тебе зустрічають і показують житло. Документи не забирають. Щоб бути впевненим, що наші документи не поцуплять з квартири, ми залишали їх у сейфі в офісі", - розповідає українка Ніколетта Попович, яка три роки працювала менеджером туристичної компанії на Мальдівах, повідомляє goloskarpat.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотографи з Німеччини випустили книгу про українські дискотеки

"Другий варіант – зібрати валізу, їхати і шукати роботу на місці. У такому разі ти купуєш дорогий квиток за тисячу доларів і не знаєш, куди їдеш. Візу виготовляти не потрібно. Після прильоту в аеропорту ставлять штамп. Це є віза на перебування на 30 днів. Можна її продовжити, але з такою туристичною візою не можна працювати. За цей місяць можна спробувати знайти собі роботу. Пройти співбесіду і тоді роботодавець купує квиток, наприклад, у Шрі-Ланку".

Щоб виготовити робочу візу, треба виїхати і знову заїхати до країни. Єдине: коли ти прилітаєш на Мальдіви, у тебе має бути зворотній квиток і вказана адреса, де зупиняєшся.

"На Мальдівах людей цінують. Якщо здобуваєш досвід у різних сферах, в Україні тебе вважають нестабільною людиною, а не працівником, який більше знає. А там цінують креативність, самостійність, прагнення вчитися. У нас це не цікаво, а креативність та самостійність означає, що ти любиш сперечатися і лізеш поперед батька в пекло. Тому там знайти спільну мову з людьми набагато легше, і зарплата достойна, - каже Ніколетта Попович. - На Мальдівах працює багато українців. Якось в регіональній лікарні зустріла лікаря зі Львова. Оскільки велика частина туристичного ринку припадає саме на російськомовних туристів, є попит на російськомовний персонал"

За день можна заробляти 1000 грн. Про це Gazeta.ua розповіла українка Наталія Коломієць, яка місяць тому переїхала до польського Кракова. Там вона фасує новорічні подарунки.

Зараз ви читаєте новину «Українка розповіла, як отримати роботу на Мальдівах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути