вівторок, 25 квітня 2017 00:17

Українець продав будинок і майно в Австралії заради хворих дітей

Автор: victorharbortimes
  Андрій Біщак пробіжить 3 тис км
Андрій Біщак пробіжить 3 тис км

Австралійський українець Андрій Біщак продав свій будинок та майно, щоб взяти участь у благодійному марафоні на підтримку хворих дітей.

Чоловік пробіжить 3 тис км з метою зібрання $1 млн на винахід ліків проти рідкісної хвороби шкіри у дітей. Він планує подолати цю відстань від портового міста Віктор Гарбор у штаті Південна Австралія до Брізбену за 80 днів. Його на автомобілі підтримки супроводжуватимуть будут сопровождать дружина Соня та 9-річна дочка Тіфані, яку перевели на домашнє навчання. -передає victorharbortimes.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати п'ятьох дітей розповіла про життя в Йорданії

На такий вчинок Андрія Біщака надихнула 26-річна подруга із Віктор-Гарбор Кейт Тернер, яка померла від цієї хвороби два роки тому.

Перед початком забігу відбулася вечірка, присвячена марафону. Ціна квитків на вечірку становила $25, відвідувачам пропонували закуски та живу музику. Участь для кожного бігуна коштує 30 доларів.

"Цим дітям потрібні ліки, - каже Андрій Біщак. - Я знаю, що є діти, які чекають відповіді на виклики життя. Їм потрібне хоча б свого роду відтермінування. Я дуже радий вийти на дорогу й допомогти цим дітям"

Дітей із булльозним епідермолізом через їх ніжну шкіру називають "дітьми-метеликами". Їм постійно треба накладати пов'язки аби захищати їх шкіру та лікувати рани.

Зараз ви читаєте новину «Українець продав будинок і майно в Австралії заради хворих дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути