Ексклюзиви
середа, 06 лютого 2019 00:15

Українка з тріумфом пройшла у фінал американського талант-шоу

Українка з тріумфом пройшла у фінал американського талант-шоу
Ксенія Симонова вийшла в фінал чемпіонського сезону шоу America's Got Talent Фото:facebook

Кримська художниця, яка малює на піску, переможниця першого сезону проекту "Україна має талант" Ксенія Симонова вийшла в фінал чемпіонського сезону шоу America's Got Talent

"Це мій перший раз в Америці. Відчуваю, що представляю тут Україну, і я хочу показати, що це гарне місце, де багато талантів", - зазначила Ксенія в промо-ролику перед своїм виступом.

Спочатку були відібрані 50 учасників - переможців або фіналістів талант-шоу з різних країн. Під час кожного з п'яти ефірів вибирають двох кращих: одного - за допомогою golden buzzer (кнопка, яку натискають або судді, або ведучий тільки один раз за ефір), другого - методом закритого голосування (серед глядачів). У п'яти півфіналах таким чином формуються 10 фіналістів, пише People.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Навчала прати речі і готувати їсти: Майка Тайсона всиновила та виховала українка

В одному з ефірів Ксенія Симонова показала історію про дитину, яка виросла, став знаменитим художником і забув своїх батьків. Після виступу актор Террі Крюс натиснув "золоту кнопку" . Тим самим зробив українку фіналістом шоу.

Виїхати в чужу країну через бідність та заробити мільйони. Такий сценарій здається казкою. Однак українські емігранти довели, що це цілком реально. Gazeta.ua пропонує дізнатися історії 3 українців, які з нуля сколотили мільйонні статки за кордоном.

Зараз ви читаєте новину «Українка з тріумфом пройшла у фінал американського талант-шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути