пʼятниця, 20 жовтня 2017 00:16

Щоб вийти заміж в Англії, іноземці складають істит з англійської мови

Щоб вийти заміж в Англії, іноземці складають істит з англійської мови
Без сертифікату про успішне складання екзамену з англійської мови іноземців не пускаютьь одружуватися в Англію Фото: ostarbeiter.

Іноземцям, щоб вийти заміж в Англії, потрібно здавати іспит з англійської мови. Після успішного складання видають сертифікат. Без нього не пустять в країну до нареченого чи нареченої.

Про це Gazeta.ua розповідає українка Олена Говорова, яка вийшла заміж за британця та три роки мешкає в Англії.

"Знаю дівчину, яка одружилася з англійцем в Україні. Упродовж двох років не могла отримати дозвіл на проживання разом із чоловіком в Англії", - каже Олена Говорова.

За її словами, перед весіллям у Англії молодята проходять співбесіду місцевому реєстраційному центрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Китаєць розбагатів на українських дружинах

"Перед одруженням завели в окрему кімнату. Запитували, з якого чоловік року, у якому місті мешкає, як познайомилися, скільки разів приїжджав в Україну. Також питали чи знаю його друге ім'я. Воно дається кожному англійцеві при народженні, як у нас по-батькові. Використовується лише в документах. Процедура потрібна, щоб впевнитися у тому, що шлюб не фіктивний, - розповідає Олена Говорова.

Маю знайомих жінок, які вийшли заміж за німців, італійців, французів. Але ніде не бачила такого розуміння і бережливого відношення до жінок, як в англійців. В Україні боялася завтрашнього дня, бо не знала чи буде чим нагодувати дітей, як дати їм освіту. Зараз маю відчуття захищеності, впевненість у завтрашньому дні. В Англії люди живуть в раю, але цього не розуміють. Тут чітко працюють всі закони. Людей працевлаштовують лише легально. Чоловік досі не може зрозуміти, чому в Україні вигідно працювати неофіційно, бо від цього залежить зарплата".

Наталія Сімерецька заміжня за французом 45-річним Філіпом. Згодилася вийти заміж через добу після знайомства.

"Якби не кохання, ніколи б не залишила Україну, - каже Наталія. - Виходила за Філіпа без знання мови, розмовляли лише жестами. Не знаю, як наважилася на таку авантюру".

Має двох синів і 15 років щасливого шлюбу. Gazeta.ua розповіла про особливості французького весілля.

Зараз ви читаєте новину «Щоб вийти заміж в Англії, іноземці складають істит з англійської мови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути