неділя, 16 квітня 2017 00:17

Скільки коштує житло у Польщі

Скільки коштує житло у Польщі
Однокімнатна квартира в середньому коштує 30 тисяч євро.Фото:deadbees.net

Купити квартиру у Польщі можна по інтернету. Місцеві агенції нерухомості влаштовують оглядини та надсилають клієнту повну відеоверсію кількох варіантів. Про це розповіла українка, яка працює ріелтором у Варшаві Агнешка Збійська.

"Однокімнатна квартира в середньому коштує 30 тисяч євро. Ціна залежить від регіону та стану квартири. Є дуже старі помешкання, у які треба вкладати чималі гроші. Робимо інтернет- оглядини переважно для українців. Вони масово продають своє житло та переїжджають сюди жити. Більшість хоче у Варшаву, але одразу всім пояснюю, що це не так престижно як у Києві. Центр Варшави - старі забудови. Престижніше мати житло у Лодзі. Там чимало нових будинків, не гірше місто для життя і багато установ для заробітку:заводи, фабрики, школи й університети", - каже Агнешка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психолог перетворює акрилове скло, срібло та мідь на ювелірні прикраси

Ріелтор проводить оглядини онлайн. Коли набирають від 3 до 5 найбільш реальних варіантів, клієнт їде по туристичній візі на зустріч із власником.

"Квартиру купують за міжнародним договором. Житло тут відрізняється від українського: кількість кімнат рахують за кількістю спалень. Однокімнатне помешкання насправді двокімнатна квартира. У поляків популярні трикімнатні помешкання з двома санвузлами. Пік останнього часу — дворівневі квартири".

Зараз ви читаєте новину «Скільки коштує житло у Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути