Ексклюзиви
середа, 19 квітня 2017 11:26

З'явився новий трейлер "Піратів Карибського моря-5" з Кірою Найтлі

З'явився новий трейлер "Піратів Карибського моря-5" з Кірою Найтлі
З'явився новий трейлер "Піратів Карибського моря-5" з Кірою Найтлі. Фото: kino-teatr.ua

У мережі опублікували новий трейлер пятої частини пригодницької саги про пірата Джека Горобця "Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казок".

Стало відомо, що у новому фільмі на екрани повернуться Білл Тернер, якого грає Орландо Блум. А також дружина Тернера – Елізабет у виконанні Кіри Найтлі. Крім того, глядачі побачать у трейлері Хав'єра Бардема, Джеффрі Раша, Каю Скоделаріо та Брентона Туейтса. Останній втілить образ дорослого сина Білла та Елізабет - Генрі Тернера.

За сюжетом стрічки володар усіх морів Посейдон намагався знищити відчайдушних і нахабних піратів. Коли усі його спроби виявися марні, розлючений Посейдон зламав тризубця. Уламок потонув. За легендою, той, хто знайде його, отримає владу над морями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшов новий трилер від режисера "Дзвінка"

Джек Горобець дізнається, що його розшукує капітан Салазар. Хоче завершити справу Посейдона. Урятувати Джека може лише наконечник тризуба, який затонув багато віків тому. Горобець вирушає на пошуки.

"Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казок" вийде у прокат 25 травня. Перший фільм серії "Пірати Карибського моря: прокляття "Чорної перлини" вийшов 2003 року.

Зараз ви читаєте новину «З'явився новий трейлер "Піратів Карибського моря-5" з Кірою Найтлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі