Ексклюзиви
пʼятниця, 10 листопада 2017 14:09

Звабливі красуні в купальниках обливаються шампанським у новому кліпі гурту "Ленінград"

Звабливі красуні в купальниках обливаються шампанським у новому кліпі гурту "Ленінград"
Новий кліп російського гурту "Ленінград" на пісню "Вояж" опублікували Фото: YouTube

Новий кліп російського гурту "Ленінград" на пісню "Вояж" опублікований на офіційному каналі музикантів на YouTube. Менш ніш за добу відео зібрало майже 2 млн переглядів.

За сюжетом головний герой "Вояжу" грабує банк, після чого розважається у клубах і на вечірках, згадуючи злочин. На одній з вечірок він зустрічає своє кохання, але їхнє щастя руйнує поліція. Нове відео в стилі екшн рясніє кров'ю, спецефектами, красивими дівчатами, алкоголем і тютюном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт "Ленінград" випустив новий кліп на пісню про горілку

Один з куплетів виконав російський репер ST (Олександр Степанов), який раніше знявся в кліпі "Ленінграда" "ЧПХ". Роль дівчини злочинця та його спільниці зіграла Ірина Мартиненко.

Режисером нового кліпу гурту "Ленінград" став Ілля Найшуллер, який зняв фантастичний бойовик "Хардкор". Саме цей режисер зняв для Шнура і компанії кліп на пісню "Кольщик".

Скандальний російський музикант Сергій Шнуров написав черговий вірш з матюками, в якому висміяв важке життя президента Росії Володимира Путіна.

Зараз ви читаєте новину «Звабливі красуні в купальниках обливаються шампанським у новому кліпі гурту "Ленінград"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі