Ексклюзиви
пʼятниця, 22 січня 2021 17:48

Зняли серіал про кохання Супермена

Зняли серіал про кохання Супермена
Супермен та Лоїс Лейн повернуться в Смолвіль, намагаються стати звичайною родиною та виховувати синів, за сюжетом серіалу. Ролі зіграли Тайлер Хехлін та Бітсі Таллок. Фото: The CW

Канал The CW випустив 1-й трейлер серіалу "Супермен і Лоїс". Має за основу комікси DC.

Кларк і Лоїс повертаються в місто Смолвіль, щоб займатися сімейними справами. Хочуть бути звичайною родиною, приділяють багато часу синам. Однак, як сучасним батькам, доведеться одночасно боротися з лиходіями, за сюжетом.

Супермена зіграв Тайлер Геглін, а Лоїс - Бітсі Таллок. Шоураннером проєкту виступив Тодд Гелбінґ, який створив серіал про іншого героя DC - "Флеш". У картині також з'являться діти Супермена - Джонатан і Джордан. Їх втілять Джордан Ельзасс та Олександр Ґарфін.

Прем'єру запланували на 23 лютого 2021 року. Також в цей день вийде півгодинний спеціальний випуск "Супермен і Лоїс: Спадщина надії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарантіно та Клуні стануть персонажами мультику

За коміксами, Лоїс Лейн - головний любовний інтерес Супермена. Працює журналісткою газети "Дейлі Пленет". Певний час вона була Супервумен, а також Червоним Торнадо на Землі 2.

У кіновсесвітуі DC Лоїс втілила Емі Адамс, а Супермена - Генрі Кавілл. Останній веде переговори про повернення до ролі.

Зараз ви читаєте новину «Зняли серіал про кохання Супермена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі