четвер, 25 лютого 2021 00:45

Знімуть фільм про Роббі Вільямса

Знімуть фільм про Роббі Вільямса
Про британського співака Роббі Вільямса знімуть байопік. Матиме назву Better Man на честь однієї з пісень виконавця. Фото: Instagram

Режисер Майкл Грейсі зніме байопік про британського співака Роббі Вільямса. Матиме назву Better Man на честь однієї з пісень виконавця.

"Яким чином ми покажемо Роббі у фільмі, це поки великий секрет. Я хочу створити оригінальний образ. Коли я був дитиною і ходив у кіно, там були фільми, від яких моя голова просто вибухала, і я тоді говорив, що ніколи не бачив подібного. Я хочу, щоб у глядачів залишилося таке ж почуття. Щоб буквально подумали, що в житті не бачили нічого подібного", - сказав режисер.

Хто зіграє співака - невідомо. Зйомки стартують цього літа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор єдиного художнього фільму про Лесю Українку душив себе шарфом під простирадлом

Майкл Грейсі відомий тим, що спродюсував байопік про Елтона Джона "Рокетмен" та зняв "Найвеличніший шоумен" про засновника цирку Фінеаса Барнума.

Роббі Вільямс - британський співак, починав з гурту Take That. Світові продажі альбомів сягають понад 60 млн. Має статки в $300 млн. Також відомий тим, що часто з'являється голим в соцмережах, кліпах та на обкладинках журналів.

Зараз ви читаєте новину «Знімуть фільм про Роббі Вільямса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі