вівторок, 28 серпня 2012 16:39

Знімають фільм про фатальну пристрасть Гічкока
5

Фото: Фото: filmofilia.com

Знаменитий режисер Альфред Хічкок був людиною з великими дивацтвами. Про це добре знали актори, які знімалися в його фільмах, - зокрема, красуня-блондинка Тіппі Хедрен, зірка трилерів "Птахи" та "Марні" і матір популярної в наші дні актриси Мелані Гріффіт. За свідченнями сучасників, Хічкок був одержимий Тіппі. Історії їхніх відносин присвячений новий фільм HBO "Дівчина", у першому трейлері якого відчувається цілком хічкоківський саспенс.

Головну роль у фільмі "Дівчина", заснованому на реальних подіях, виконав характерний актор Тобі Джонс ("7 днів і ночей з Мерилін", "Голодні ігри"). Молоду Тіппі Хедрен зіграла Сієнна Міллер ("Кидок кобри").

У фільмі режисера Джуліана Джаррольд ("Джейн Остін", "Повернення в Брайдсхед") Хічкок показаний режисером-тираном, який мстився актрисі за найменший непослух. Зрештою Тіппі зуміла розірвати контракт, який зв'язував її по руках і ногах, але заради свободи їй довелося пожертвувати кар'єрою. На нещодавньому засіданні Асоціації телевізійних критиків 82-річна актриса, чиї слова цитує The Huffington Post, сказала: "Хічкок зруйнував мою кар'єру, але не зумів зруйнувати моє життя".

Прем'єра "Дівчини" на HBO відбудеться 20 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Знімають фільм про фатальну пристрасть Гічкока». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі